Gewonden bij flinke aanrijding in Heythuysen

21/08

Foto: Maikel de Hoog

21/08

Foto: Maikel de Hoog

21/08

Foto: Maikel de Hoog

21/08

Foto: Maikel de Hoog

21/08

Foto: Maikel de Hoog

21/08

Foto: Maikel de Hoog

Heythuysen – De hulpdiensten zijn vrijdagochtend om 10:45 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N279. Twee personenauto’s zijn met elkaar in aanrijding gekomen.

Hulpdiensten rukten groots uit. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt. De bestuurder in de blauwe oldtimer raakte bekneld en is bevrijd en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie laat weten dat een van de twee voertuigen waarschijnlijk op de verkeerde weghelft is gekomen. De VOA ( Verkeers Ongevallen Analysedienst) is ter plaatse gekomen en doet onderzoek naar de aanrijding.