Politie onderzoekt steekincident

Weert – Vrijdagmiddag even voor 13.30 uur ontving de politie melding van een steekincident in een woning op de Kevelaerstraat. Het slachtoffer, een 30-jarige Roemeen, raakte gewond en is met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor de benodigde medische zorg. De politie heeft onderzoek ingesteld en zoekt naar de verdachte.

Ter plaatse is tactisch en technisch onderzoek opgestart. Medewerkers van forensische opsporing verrichten ter plaatse onderzoek. Daarnaast is ook buurtonderzoek opgestart.

Het signalement van de verdachte luidt als volgt: Man, 1.80 meter lang, gespierd postuur, lichtgetinte huidskleur, droeg een zwart jack. Heeft u een aan het signalement gelijkend persoon gezien, was u getuige of heeft u wellicht meer informatie? Bel dan 0900-8844 of deel informatie anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).