Vrouw van fiets getrokken: politie zoekt getuigen

Weert – Een 19-jarige vrouw uit Weert is zondagochtend rond 4.30 van haar fiets getrokken door een nog onbekende man. Het voorval vond op de Eindhovenseweg plaats, bovenaan de fietstunnel, toen ze vanuit Weert richting Boshoven fietste. Toen het slachtoffer begon te schreeuwen ging de dader er vandoor. Het is niet duidelijk wat hij van plan was. De politie heeft een onderzoek ingesteld en komt graag in contact met getuigen.

In het bijzonder noemt de politie een man en een vrouw als mogelijke belangrijke getuigen. De vrouw droeg iets wits en sprak het slachtoffer aan. Ze vertelde dat ze op haar geschreeuw afkwam en vroeg hoe het met haar ging. Mogelijk dat deze man en vrouw hierop aanslaan. Wellicht hebben zij nuttige informatie voor het onderzoek. De politie is bereikbaar via tel. 0900-8844.